Vacatures

Terugblik op ESCRS 2023: Dr. Erik Mertens van Oogcentrum Medipolis schitterde en gaf ons een Exclusieve Tour door het Center of Excellence!

Op zaterdag 9 september werd de oogheelkundige wereld getrakteerd op een exclusieve ervaring tijdens “The Masters Film Festival – Innovation into Practice” op ESCRS 2023. Centraal in deze ervaring stond niemand minder dan Dr. Erik Mertens van Oogcentrum Medipolis.

Het evenement, dat al een hoogtepunt is in de kalender van iedere professional in de oogheelkunde, werd nog specialer door de bijdrage van Dr. Mertens. Zijn aanwezigheid ging verder dan alleen het bijwonen van het evenement; hij nam actief deel aan, wat getuigt van zijn toewijding en passie voor het vak.

Bij Signifeye staan innovatie en vooruitstrevendheid centraal. De deelname van Dr. Mertens van oogcentrum Medipolis aan ESCRS 2023 is een duidelijke illustratie om niet alleen de nieuwste technologieën te omarmen, maar ook om actief bij te dragen aan de evolutie in de wereld van de oogheeldkunde.

Bekijk hier onze andere blogartikels.