Vacatures

Ons oogcentrum en team

Bij Oogcentrum Medipolis streven wij als team ernaar dat jij vol vertrouwen de zorg voor je ogen in de handen van onze betrokken oogspecialisten kan leggen. Wij bundelen onze expertise en ervaring om onze patiënten elke dag te laten genieten van het best mogelijke zicht.
team
Persoonlijke
aanpak
oogzorg
Hoogkwalitatieve
oogzorg
netwerk
Complementair
team voor elke
oogaandoening
Laser
Geavanceerde
apparatuur en
medische
infrastructuur
makkelijk-bereikbaar
Makkelijk bereikbaar
met voldoende
parkeergelegenheid

Persoonlijke, betrokken aanpak

Bij ons staan onze patiënten steeds voorop. Doorheen je behandeling staan wij van begin tot einde aan je zijde. We geloven dat ieders zicht uniek is en zo behandelen we jou ook op de voor jou meest gepaste wijze. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kunnen we jou laten genieten van een zo goed mogelijk zicht.

Hoogkwalitatieve oogzorg

Jouw ogen zijn onze grootste zorg. Daarom doen wij zeer uitgebreide oogonderzoeken met de nieuwste, geavanceerde apparatuur en gebruiken wij de meest recent bewezen behandelmethodes en technologieën. Bovendien scholen onze oogartsen zich continu bij en nemen we deel aan nationale en internationale opleidingen en congressen om elke patiënt de meest recente behandeling te kunnen bieden.

Ervaren, gedreven team voor elke oogaandoening

Bij ons krijgt elk paar ogen onze volledige aandacht. Ons team bestaat uit 4 oogartsen, waarbij elke arts gespecialiseerd is in een specifiek domein van de oogheelkunde. Op deze manier combineren we verschillende invalshoeken en specialisaties om jou de beste oogzorg te bieden. Samen met onze orthoptist, 4 optometristen, 4 patiëntcoördinatoren, 2 verpleegkundigen en 3 onthaalmedewerkers waarderen we het vertrouwen dat je in ons stelt. Elke glimlach, elke succesvolle behandeling en elke tevreden blik herinnert ons eraan waarom we graag doen wat we doen.

Geavanceerde apparatuur en medische infrastructuur

In ons oogcentrum hebben we 5 consultatieruimtes en 2 technische ruimtes speciaal voor oogonderzoeken, alsook 3 eigen gecertificeerde operatieruimtes. Naast de belangrijke meettoestellen voor een gedetailleerd vooronderzoek, beschikken we in ons centrum ook over eigen state-of-the-art lasertoestellen voor de meest geavanceerde brilvervangende laserbehandelingen én als eerste oogcentrum in België hebben we de Belkin dSLT-laser die we gebruiken als eerstelijns behandeling om de oogdruk te verlagen. We blijven investeren in de nieuwste apparatuur om jou kwalitatieve onderzoeken en precisiebehandelingen te bieden.

Makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

Oogcentrum Medipolis is zeer makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je vindt ons terug op de Boomsesteenweg 223 in Wilrijk, vlak buiten het centrum van Antwerpen. We hebben een ruime parking aan het oogcentrum. Je kan ons ook makkelijk bereiken met het openbaar vervoer (bus 500), te voet of met de fiets.

Ons team staat voor je klaar!

Onze oogartsen

Dr. Erik Mertens

Cataract- en refractieve chirurgie, heelkunde van het voorste oogsegment

Prof. Dr. Myrjam De Keyser

Medische retina en glaucoom

Dr. Patrick Schraepen

Algemene oogheelkunde, cataract- en refractieve chirurgie

Dr. Vicky Boeyden

Medische retina, heelkunde van het achterste oogsegment

Onze medewerkers

Jeroen Claeys

Orthoptist

Janice Van Hoof

Clinic manager

Katia Mertens

Patiëntcoördinator

Jolien Gheysens

Patiëntcoördinator

Kyung Van den Bogaert

Patiëntcoördinator

Marie Lefever

Patiëntcoördinator / Verpleegkundige

Ursula Verhaegen

Verpleegkundige

Laurence Rosvelds

Verpleegkundige

Werner Ingels

Optometrist

Senne Severins

Optometrist

Elif Arslan

Optometrist

Evelien Decaestecker

Optometrist / Studiecoördinator

Sue D’Olieslaeger

Baliemedewerkster

Rumer Teugels

Baliemedewerkster

Kirsty Frans

Baliemedewerkster

VERSTERK ONS TEAM

Wil je deel uitmaken van ons dynamische team, waar de patiënt altijd centraal staat?
Ontdek onze vacatures of stuur spontaan je CV en bouw mee aan de toekomst van de oogheelkunde.

Deel van een uitgebreid netwerk van oogspecialisten in België

Wij maken deel uit van het oogartsennetwerk Signifeye. Dankzij deze samenwerking met oogartsen van andere oogpraktijken kunnen wij, indien nodig, jouw specifieke case bespreken met andere oogspecialisten. Als deel van Signifeye hebben wij bovendien ook toegang tot de meest recente apparatuur en delen we kennis en ervaring over praktijkgrenzen heen. Dit is jouw garantie dat we je steeds de best mogelijke oogzorg bieden.