Spierontspanner

De spierontspanner is ideaal voor het behandelen van dynamische rimpels. Deze rimpels ontstaan door mimiek of door samentrekking van de onderliggende spier. Ze komen voornamelijk voor op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels) en naast de ogen (kraaienpootjes).

Deze behandelingen geven geen blijvend resultaat. Het effect ervan uit zich na drie tot vijf dagen en maximaal na 14 dagen. Het effect blijft 3 tot 6 maanden. Na afloop van deze periode kan de behandeling herhaald worden. Indien men de behandeling herhaalt voordat het effect volledig verdwenen is, zal het effect uiteindelijk langer aanhouden. Een spierontspanner behandeling vereist geen verdoving en gebeurt tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten.

De lange termijn effecten van de spierontspanner zijn reeds bekend, waardoor het wordt gezien als een volstrekt veilig product. Daarnaast is dit goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), de Amerikaanse warenwet. Ondanks dat de spierontspanner een veilig product is, is het zeer belangrijk dat het deskundig wordt toegediend door een arts. Gevaar treedt op als sommige goedkopere alternatieve producten worden gebruikt. De prijs is lager, maar er is geen garantie over concentratie, zuiverheid, steriliteit en activiteit van het product.

Overmatig zweten (oksels, handen en voeten): Bij inspuiting van de spierontspanner wordt de bezenuwing van de zweetklieren geblokkeerd. Dit leidt tot een uitgesproken vermindering of stilvallen van de zweetproductie. Dit effect houdt ongeveer 6 maanden (of langer) aan.

Maak een afspraak