Liquid facelift

Een combinatie van voller gelaat (verzachten van statische rimpels en natuurlijk collageenherstel) met botuline toxine (verzachten dynamische rimpels) wordt vaak een liquid facelift genoemd.

Door in één sessie een combinatie te gebruiken van de verschillende voller gelaat en spierontspanners kunnen lijnen en groeven vervagen en wordt de slappere huid gelift. Een liquid (vloeibare) facelift is ideaal voor als u geen tijd hebt voor een operatieve ingreep of indien een operatieve facelift niet wenselijk of nog niet nodig is.

Na een grondige analyse van het gelaat wordt er besproken op welke manier de volumes en de jeugdigheid hersteld kunnen worden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van calciumhydroxylapatite voor de diepere groeven en om volume op te bouwen. In eenzelfde sessie kunnen de oppervlakkigere lijntjes met hyaluronzuur gecorrigeerd worden. Met spierontspanner worden fronslijnen en de kraaienpootjes behandeld. Er kan iets meer zwelling ontstaan omdat er grotere zones behandeld worden. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en zeer natuurlijk. U kunt zelf naar huis rijden en uw activiteiten onmiddellijk hervatten.

Maak een afspraak