Liposculptuur onderkin

De halslijn kan bij het verouderen minder afgelijnd worden. De oorzaken hiervan zijn de opstapeling van vetcelletjes en het verminderen van de elasticiteit van de huid. De aflijning van de halsregio is vaak genetisch bepaald.

Een vibroliposculptuur kan dit corrigeren. Door de vibraties van de canule worden de vetcelletjes losgemaakt waardoor de uiteindelijke liposculptuur kan gebeuren met fijne canules. Het voordeel van deze techniek is een zeer egaal resultaat met minder postoperatieve pijn en minder blauwe plekken dan bij de klassieke liposuctie.

De ingreep gebeurt onder algemene verdoving via 2 kleine incisies onder het oor en duurt ongeveer 45 minuten. Na de ingreep verblijft u nog even in de ontwaakkamer tot u zich comfortabel genoeg voelt om naar huis te vertrekken.

Na de operatie wordt een licht drukverband aangebracht dat u gedurende 2 weken moet dragen. U kunt niet zelf naar huis rijden omdat er onmiddellijk na de ingreep zwelling ontstaat. Deze zwelling en blauwe plekjes verdwijnen na 2 weken. Op dat moment volgt een controleraadpleging om de draadjes te verwijderen. Dit is volledig pijnloos.

Maak een afspraak