CoolSculpting®

BEWEZEN VEILIG EN EFFECTIEF – VRAAG NAAR DE ENIGE ECHTE COOLSCULPTING® BEHANDELING

Over je uiterlijk ben je vaak kritischer dan wie dan ook. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat je favoriete kleding je niet meer staat door hardnekkig vet dat je niet wegkrijgt door diëten of sporten. Maar dankzij de Coolsculpting® behandeling ontstaat effectief de gewenste vorm zonder operaties of tijdverlies, zodat je er goed uit ziet vanuit elke hoek.

Wat spierontspanner en voller gelaat zijn ten opzichte van een chirurgische face-lift dat is Coolsculpting® ten opzichte van een heelkundige liposuctie. Bij Coolsculpting® wordt lokaal een vetophoping onder de huid (buik, heupen, kin, ‘love handles’,…) bevroren (cryolipolysis) door middel van een toestel. Vervolgens gaat het vetweefsel verminderen in de behandelde zone. Dit gebeurt geleidelijk en wordt duidelijk vanaf 3 weken en gaat door tot 4 maand na de behandeling.

Werkwijze: In tegenstelling tot heelkundige liposuctie is er dus geen anesthesie nodig, is er geen werkonbekwaamheid en zijn er geen littekens zichtbaar. De behandeling is wetenschappelijk onderbouwd, uitermate veilig en erg comfortabel. Coolsculpting® van 1 zone duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van het beoogde resultaat kan 1 behandeling volstaan of kunnen 3 behandelingen worden uitgevoerd met 2 tot 4 maand interval. De resultaten van de behandeling zijn dezelfde als van invasieve liposuctie: de vetcellen worden geëlimineerd en de resultaten blijven behouden zolang u het normale calorie-evenwicht aanhoudt met gezonde voeding en beweging. Alternatieve behandelingsprocedures zoals laser, ultrasoon geluid en zelfs heelkundige liposuctie zijn niet-selectief, wat wil zeggen dat daarmee ook omgevend weefsel kan worden beschadigd (spieren, huid, zenuwen, bloedvaten,…). Coolsculpting® werkt selectief op de vetcellen, dewelke na het bevriezen door het lichaam geleidelijk worden opgeruimd.

Praktisch: het toestel zuigt de te behandelen lichaamsregio tussen 2 koelplaatjes. Het vetweefsel wordt afgekoeld gedurende 1 uur. U dient een uurtje te relaxen. U kan gerust een boek lezen, op de laptop werken of de ogen sluiten.

Prijzen*

Per plaatsing € 590,00
Vanaf 3 plaatsingen per stuk € 560,50
Vanaf 5 plaatsingen per stuk € 545,75
Vanaf 7 plaatsingen per stuk € 531,00
Vanaf 9 plaatsingen per stuk € 501,50

*De behandelend arts zal u steeds vooraf informeren welke behandeling het meest geschikt is voor het beste resultaat.

Meer info firm-clinic.be
Tel.: +32 0800 262 22

Maak een afspraak