Raadplegingen opnieuw mogelijk

Vanaf maandag 4 mei is het eindelijk weer mogelijk om op raadpleging te komen. Het zal echter wel wat anders lopen dan voorheen.

Daarom gelden de volgende richtlijnen voor een afspraak

  1. Draag een mondmasker als je dit hebt, of anders kan dit ter beschikking worden gesteld in onze praktijk
  2. Kom  OP TIJD naar je afspraak, wacht desnoods even in je wagen
  3. Kom ALLEEN naar Medipolis, laat desnoods je begeleider  in de wagen wachten. Indien het toch noodzakelijk is, dient ook je begeleider een mondmasker te dragen dat neus en mond bedekt.
  4.  Je temperatuur zal gemeten worden bij het betreden van onze praktijk en je zal ook je handen dienen te ontsmetten met speciale handgel
  5. Bewaar ten allen tijde 1.5 m tot de andere aanwezigen

Ons team draagt tevens ook mondmaskers en alle instrumenten, deurklinken, tabletten worden na elke afspraak opnieuw ontsmet.

Bovendien beschikt Medipolis als eerste in Belgie over een ontsmettingsrobot om alle ruimtes te desinfecteren. Deze wordt voor de openingsuren van de praktijk ingeschakeld zodat 99,999% van alle bacterien, schimmels en virussen gedood worden. Dankzij deze robot gebeurt het desinfecteren volledig automatisch, en sneller. We zijn heel trots met deze aanvulling van ons team zodat we jullie in alle veiligheid weer kunnen ontvangen.

Voor de geinteresseerden: op dit filmpje kan je de robot aan het werk zien: https://youtu.be/Z8ZYeq7GJKE