5 voordelen van een ICL (implanteerbare contactlens) behandeling

Heb je al is nagedacht over wat je zal ervaren na een ICL behandeling? Heb je je al is afgevraagd of een ICL behandeling je leven kan veranderen?  Hier alvast 5 voordelen van een dergelijke ingreep:

1. Ga buiten en geniet van de natuur.

Als je houdt van de natuur en de bergen zal je dit alles op een andere manier kunnen ervaren. Je zal de adembenemende natuur kunnen waarnemen met een haarscherp zicht en dit zonder contactlenzen of bril.

2. Maak een lange strandwandeling en neem een verfrissende duik in de zee.

Stel je voor, nadat je volledig hersteld bent van je ingreep moet je je geen zorgen meer maken over zand aan je lenzen of je bril die in het water valt. Je zal in staat zijn om alles rondom jou te zien inclusief de levendige kleuren van de oceaan.

3. Beoefen je favoriete sport

We weten het allemaal: sport en een bril of lenzen gaan niet echt samen. Na de behandeling kan je de focus leggen op wat echt van belang is: jezelf vermaken.

4. Organiseer een barbecue voor familie en vrienden

Is er nu een betere manier om je nieuw ‘zicht’ te vieren dan je familie en vrienden uit te nodigen voor een barbecue? De kleintjes kunnen je bril niet meer aftrekken en je kan gerust over de barbecue hangen zonder dat je glazen van je bril aandampen.

5. Zie het gezicht van je geliefde in de ochtend

Zou je ’s ochtends je ogen willen open en het eerste wat je ziet is het aangezicht van je geliefde zonder wazig zicht? Dat is mogelijk na een ICL behandeling. Je zal nooit meer moeten zoeken naar je lenzen of bril. Als dit geen geweldige start van de dag is.

Een ICL behandeling is een permanente oplossing voor oogaandoeningen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme.

Het is een snelle en veilige ingreep dat je zichtkwaliteit verbeterd zodat je nooit meer afhankelijk bent van lenzen of van je bril.

Wil u meer info hieromtrent? Raadpleeg onze oogartsen.